OM OSS

WeSeeHope Sverige är en ideell förening som grundades 2015 av ett gäng arbetskollegor i Lund. Vårt engagemang och fokus ligger på att samla in pengar till projekt som drivs av WeSeeHope UK.

WeSeeHope Sverige stödjer barn som växer upp i samhällen som blivit förstörda av fattigdom och AIDS. Många unga människor tvingas växa upp utan föräldrar. Vi tror att dessa barn skulle kunna få ett bättre liv, bara vi ger dem möjligheter och verktyg att ta sig ur fattigdomen.

Alla donationer till WeSeeHope Sverige går oavkortat till WeSeeHope UKs utvalda projekt och samarbetspartners. Vi har valt att öronmärka 50 % till satsningar i Tanzania där vi tillsammans med Pasada, vår lokala partner, vill öka livskvaliteten för föräldralösa och utsatta barn i regionen. Vill du veta mer? Läs om projektet här!

Vi har alltid något på gång för att samla in pengar. Vi satsar högt och lågt och bjuder in till konsert, står på loppis, ordnar auktion, bjuder på mingelkväll med mera. Följ oss på Facebook för att få veta det senaste. Har du någon idé som du vill göra verklighet av? Tveka inte att kontakta oss!

Läs mer om WeSeeHope’s ursprung här: WeSeeHope UK, och vilka vi är .