Dataintegritet

Sekretesspolicy för WeSeeHope Sverige 2018

Om vår policy

Vi på WeSeeHope Sverige strävar efter att skydda din personliga information, och vi vill att du enkelt ska kunna se vilken information vi samlar in och sparar. Syftet med vår sekretesspolicy är att tydligt beskriva hur vi samlar in, använder och sparar din personliga information (med det menar vi information som kan, eller skulle kunna användas till att identifiera vem du är). Vi samlar information som gör att vi kan fatta underbyggda beslut, arbeta effektivt med donationer och ge dig en positiv användarupplevelse på vår webbplats och i våra utskick till dig.

När och hur samlar vi in personlig information?

Personlig information om våra användare kan vi få direkt, indirekt eller när du använder vår webbplats.

DIREKT: Du kan ge oss personlig information när du exempelvis donerar pengar, registrerar dig för ett av våra evenemang eller kommunicerar med oss.

INDIREKT: Vi kan få tillgång till personlig information via en välgörenhetsorganisation eller plattform (exempelvis JustGiving) om du har uppgett att du stöder WeSeeHope och har gett ditt samtycke. Kontrollera dina sekretessinställningar när du delar information med dem. Vi kan också få information genom evenemang som har organiserats i vårt namn.

PÅ WEBBEN: Du kan använda vår webbplats utan att uppge någon personlig information.